En tanke...

Det sägs att för längesedan, i ett land som kallas etiopien, fanns det en präst som hade ett stall med getter. Han brukade ta getterna på promenad på eftermiddagarna, och en dag bestämde han sig för att ta en annan väg för omväxlings skull. Han tog sina getter och gick den nya vägen och passerade en växt, som var mer som en buske. På denna "buske" växte det bönor och getterna tog sig en tugga utav bönorna.
Prästen tyckte att det var osäkert och försökte få bort getterna från busken, men getterna blev som galna och hoppade omkring precis som om dom hade fått i sig någon slags drog.
Senare samma dag när prästen hade fått hem sina getter, berättade han för folk i byn att det var en väldigt underlig buske som gjorde getterna helt galna. Rycktet spreds och en dag besökte en forskare prästens hus och frågade om denna buske och hur man hittade den. Prästen berättade och forskaren sökte sig till platsen.
När forskaren hade hittat busken så tog han dessa bönor och pressade ner dom till en dryck.

Denna drycken gör det värt att komma försent till skolan. Denna dryck gör kalla dagar lite bättre. Denna dryck har kostat 1000:- hektot. Denna dryck har varit förbjuden att dricka, men det skiter la vi i? Dagens tanke:

"Njutningsmedel att dricka ofta med gott samvete"


Kommentarer
Postat av: Anonym

fan va nice, alex!

2009-03-27 @ 17:24:36
Postat av: Susanna

haha! det var väl det hon kärringen från rööhska museet sa? :D

2009-03-28 @ 15:17:44
URL: http://diskobitches.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0