En tanke tutti-frutti...

Stressen växer i kroppen, han vet inte vart han ska ta vägen. Ska han skita i allt, eller kämpa och göra det bästa utav situationen?
Det är inte så jobbigt igentligen. Eller?
En tanke väcks.
Det är mycket som händer nu. Hans stil är inte omtyckt av sin förälder. Skolan sitter som ett klistermärke på röven och kollar allt han gör. Han har blivit lat, trött och hamnat efter.
Bryr han sig?
I vanliga fall skulle han skriva "kanske". Men helt ärligt, det finns inget han skulle kunna bry sig mindre om.
Det regnar runda tutti-frutti tuggumin. Precis som önskan var.
Han känner sig lite estetisk, med inställningen "Jag tar det som det kommer" , och han kallar musiken sin räddning med inställningen "Jag ska lyckas". Med Mötley Crües The Dirt i ena handen och kameran i andra. Solglasögonen på, cheap monday jeansen hängande snett, conversen som är slitna och inte längre vita är på, töjringarna i öronen gör ont, tatueringen som han är så stolt över är där den är. Åhh, en spegel.
Han hoppas att hans underbara flickvän kollar dagens puss i metro.
En tanke väcks.
Njut av den sol som försiktigt tittar fram. Dagens tanke:

"Lev ditt eget liv, för du ska dö din egen död."

Tagen av han som skriver!

En tanke röd...

Sättet hon går på.
Sättet hon ler på.
Hennes blick när hon vaknar.
Hennes kropp i morgonljuset är något utav det vackraste som finns att skåda.
När hon säger att hon älskar sin prins, flyger fågeln som skriver detta långt untanför sitt träd.
Hennes doft är ljuvare än en ros.
Hon är allt.
Hon är älskad av sin prins. Dagens tanke:

"I krig och kärlek är allt tillåtet"

En tanke...

Det sägs att för längesedan, i ett land som kallas etiopien, fanns det en präst som hade ett stall med getter. Han brukade ta getterna på promenad på eftermiddagarna, och en dag bestämde han sig för att ta en annan väg för omväxlings skull. Han tog sina getter och gick den nya vägen och passerade en växt, som var mer som en buske. På denna "buske" växte det bönor och getterna tog sig en tugga utav bönorna.
Prästen tyckte att det var osäkert och försökte få bort getterna från busken, men getterna blev som galna och hoppade omkring precis som om dom hade fått i sig någon slags drog.
Senare samma dag när prästen hade fått hem sina getter, berättade han för folk i byn att det var en väldigt underlig buske som gjorde getterna helt galna. Rycktet spreds och en dag besökte en forskare prästens hus och frågade om denna buske och hur man hittade den. Prästen berättade och forskaren sökte sig till platsen.
När forskaren hade hittat busken så tog han dessa bönor och pressade ner dom till en dryck.

Denna drycken gör det värt att komma försent till skolan. Denna dryck gör kalla dagar lite bättre. Denna dryck har kostat 1000:- hektot. Denna dryck har varit förbjuden att dricka, men det skiter la vi i? Dagens tanke:

"Njutningsmedel att dricka ofta med gott samvete"


En blå tanke...

En blå tanke, dagen efter, när du vaknar i sängen med skallebank, en djup känsla i mellanregistret som får dig att må illa och en röst som säger "somna om". Den blåa tanken får dig att gå upp, göra något åt problemet och ta vara på dagen.
Du tog en runda runt dammen, lyssnande till Bryan Adam's I'm ready, under den blåa himlen, och plötsligt gick tiden så fort. Du tänker på dåliga tider och faktiskt tider som gör dig lycklig.
Det är vår!
Solen lyser i nacken och fågelungen som går efter sin mor gör dig lycklig och positiv. Den ljuva doften som bara uppstår vid sånna tillfällen får dina sinnen att släppa den djupa känslan i mellanregistret och skallebanken.
Det är vår!
Ta vara på sånna tillfällen och ta hand om din älskade flickvän, familj, vänner och folk i din omgivning. Dagens tanke:

"Carpe diem quam minimum credula postero"

RSS 2.0