En blå tanke...

Nu sitter han och reflekterar över helgen som gått med en kopp kaffe i handen.
I've stuck in a moment, and now I can't get out of it!
Han bara sjunker ner i soffan med ett leende stort som mona lisa och tänker; Han vill inte komma ifrån det där tillfället. Det var magiskt, underbart, fantastiskt och sagolikt så det gör inget om han har fastnat. Det är bara bra.
Han tittar i spegeln framför honom och han fastnar med blicken på sitt egna öga. Och blicken flyger in i ögat, nästan som ett tv-spel, där huvuduppdraget är att fånga in minnen och aldrig glömma dom. Man kan säga att ögat blir som en kommunikationscentral där signaler hindrar  framtida missförstånd.
Fredagen hade sitt slut och det blev lördag och han hade still inte found vad I'm letar for, men med ett berg och två underbara människor blev lördagen fullbordad.
Han är nöjd.
Och hjärtat är inte alltid rött blev han lärd, utan delar ibland på platsen med blått och vitt under 90 minuter. Som i söndags kväll. Men älskling, du vet att du är älskad. Undertecknads hjärta slår alltid för dig, oavsett färg. Och nu ska han viska en sak:
Rött vinner alltid.
Sammanfattningvis så kan man säga att han njöt utav denna helg med en underbar flicka och fina vänner. 
Oj, skolan som lär hur man ska ta kontroll över fyra hjul borde besökas. Tillbaka till verkligheten. Men rummet är i alla fall fint. Haha, där fick du onda gröna teletubbie!
Han är förvirrad. Dagens tanke:

"Det finns ingen bättre spegel än en god vän"







Kommentarer
Postat av: amanda

men mona lisa ler ju bara lite mystiskt! Fint inlägg :*

2009-08-05 @ 22:02:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0