En tanke zombie färger...

Haha, va fan?! Detta är ju löjligt:
"Polisen hårdbevkar hisingen", läser han när två pikét polisbilar åker förbi busshållplatsen. Va fan gör ni här? Detta är hisingen, det finns inget att se, GO HOME. Var den första tanken som ploppade upp i skallen på honom.
Haha!
Och tro honom, det finns verkligen INGET att se. Haha! Ett par stoppljus och massa Zombies till människor.
Haha!
På tal om lördag och Zombies (fråga inte varför han skriver det med stort Z, det bara blir så. Ungefär som ett ryck i fingret som gör att han trycker till Shift. Ser ni, det hände igen), har ni tänkt på det fenomenet? Människor blir som Zombies vid vissa tillfällen, typ helgdagar har han märkt. Dom ligger på gatan, dansar vid något så tråkigt som just ett stoppljus, hostar upp något gult/grönt aktigt med cookie dough bitar i, ungefär som Ben & Jerry's, och äter upp varandra vid attraktion.
Haha!
Och stan blir helt full av dessa varelser och det resulterar i att våran käre upptäcksresare blir mindfucked och missar spårvagnen. Ni förstår, dom springer i stan ikväll.
Letar ni så hittar ni eran egen Zombie också. Lovar! Och då kanske ni förstår vad han menar.
Det känns som att orden dansar på hans tunga och att han kan spåra ur vid fortsättning så han slutar med att säga att raketmänniskorna, som är som Zombiemänniskorna naturligt, lyckades med att käka upp inspelningsverktygen. Dagens tanke:

 "En av de bästa sakerna med böcker är att det ibland finns fantastiska bilder i dem"
            // George W. Bush

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0