En blå tanke...

Han sitter och kollar på Will Smith i "I am Legend" och tänker på kvällen som har gått.
Haha!
Ölen var god, vännerna underbara, Petter var grymt bra och festerna var fina.
Fan vad han tänker på saker som har gått hela tiden. Det är konstigt eftersom han säger att han lever efter nuet eller nuet efter. Tolkas hur det vill, eftersom leva efter nuet blir konstigt och nuet efter blir... Bara fel! Han är en klurig jävel som gillar att njuta innan nuet en stund. Så är det!
Haha!
Men tillbaka till Will Smith och "I am Legend"... Du står ensam på Hisingens gator, och nej denna filmen utspelar sig inte i New York som B filmen "I am Legend". Han menar, New York är ju New York eller Kroy Wen som det heter på kinesiska, och han bor inte i nyew årk som det blir på götebåska. Eller hur?
Haha!
I alla fall, du står ensam på Hisingens gator kl 03:23:07 och det är DU mot VÄRLDEN. Ingen är närvarande förutom DU och stoppljusen och deras jävla klickande. Det finns ingen som kan hindra dig från att vara odräglig, full och för jävlig och det finns ingen som hindrar dig från att slå sönder något, pissa på en bil och handla på Mc'Donalds(?). Det är DU mot VÄRLDEN. Det är bara att inse.
Denna film om hisingen, som du fantiserar om, blir verklighet i år och heter: Alex, Torin och Nyllet på uppdrag i CYPERN, vad är ditt favorit ord? Softa!
I DIN BIOSALONG DEN 12:e FEBRUARI DETTA ÅR! Dagens tanke:

"Jag har sett människor som är trögare än jag - och sävligare... och till och med stillsammare, lojare och latare än jag. Men de var döda."
// Mark Twain, i filmen: Alex, Torin och Nyllet på uppdrag i CYPERN, vad är ditt favorit ord? Softa!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0